×
HOME
DIENSTEN
PROJECTEN
CONTACT

Women VS Men

Met deze illustratie wilt Alice aantonen dat er nog altijd veel discriminatie heerst en ongelijkheid als het gaat over vrouwen die “Mannenwerk” willen doen. Mensen oordelen veel te snel op basis van iemands uiterlijk. Ja ik kom er graag goed voor, en ja mijn nageltjes zijn altijd mooi verzorgt. Maar wil dit zeggen dat wij te preuts zijn voor de zogenaamde mannenonderwerpen? Je ziet het niet aan haar, maar als je verder kijkt dan haar mooi mantelpakje, leer je haar pas écht kennen.

Wndrlnd zorgde voor:
Illustratie I Fotografie

La Bourgeoisie

Wat is het toch met de maatschappij tegenwoordig? Is het dan zo belangrijk wat anderen van ons denken? Vele mensen hebben de behoefte zich te bewijzen ten opzichte van anderen en dit meneertje is hier een mooi voorbeeld van. "WAAAW een Mercedes AMG!" Iedereen kijkt graag naar een mooie auto "denkt hij, terwijl hij in de vuilbakken graait opzoek naar een restje eten". Helaas heeft hij zijn laatste centen uitgegeven aan zijn imago, want iedereen ziet die mooie dure auto maar niet zijn hongerige maag.

Wndrlnd zorgde voor:
Illustratie I Fotografie

De jeugd van tegenwoordig

In tijden zoals deze lijkt het alsof kinderen eigenlijk helemaal geen tijd meer hebben om kind te kunnen zijn. Ze lopen rond met Fancy kleren, groeien op met smartphones, tablets, Facebook, Snapchat, Instagram. Legoblokken en barbiepoppen lijken verleden tijd, niet ?

Wndrlnd zorgde voor:
Illustratie I Fotografie

WNDRLND I ALL RIGHTS RESERVED 2018 I Voorwaarden I Disclaimer