BRANDING

Zelf aan de slag gaan met jouw branding?
DAT KAN!

Dit brandbook rust op twee stevige pijlers: strategie en de daaruit voortvloeiende branding. In begrijpelijke uitleg, met doordachte vragen en praktische oefeningen, onthul ik niet alleen de essentie van deze fundamenten, maar bied ik ook dezelfde templates aan die ik hanteer bij mijn professionele brandings.

Zo kan je, met mijn begeleiding, dezelfde waarde ervaren als wanneer je de branding aan een professional zou toevertrouwen. 

Momenteel is het brandbook in development en zoek ik 5 mensen die aan de slag willen met hun branding adhv mijn werkboek. Zo kan ik dankzij jouw feedback het boek optimaliseren, en op 1 mei lanceren! Stel je hier kandidaat en wie weet kan jij GRATIS aan de slag met jouw branding!

Wat ik van jou verwacht:

  1. Dat je het werkboek maakt en feedback geeft in de gesloten Facebook groep (krijg je later van mij), bij vragen sta ik ook altijd voor je klaar.
  2. Aan het einde, zou ik het super vinden en verwacht ik een videogetuigenis over hoe je het brandbook vond.
  3. Ook zou ik graag twee reviews van je ontvangen: één op Google en één op Facebook. De links hiervoor krijg je later van me.
  4. Je bent een beta tester, d.w.z dat het boek nog in druk is en je enkel de digitale versie ontvangt. Het is de bedoeling dat ik met jullie feedback het perfecte werkboek maak, om de best mogelijke ervaring te bieden aan toekomstige ondernemers.

 

Let op: Alle inhoud van de het WNDRLND BRANDBOOK zoals teksten, afbeeldingen en andere materialen, is strikt vertrouwelijk en uitsluitend bedoeld voor persoonlijk gebruik door de geregistreerde deelnemers. Het kopiëren, delen, distribueren, uitzenden of ander gebruik van deze materialen, in welke vorm dan ook, zonder mijn uitdrukkelijke schriftelijke toestemming is strikt verboden en kan civiel- en strafrechtelijke gevolgen hebben. Door deel te nemen aan deze cursus, ga je akkoord met deze voorwaarden en verbind je je ertoe de inhoud enkel voor je eigen leerdoeleinden te gebruiken en deze niet openbaar te maken of te delen.