Een feest dat 100% bij jullie past, een prachtige herinnering voor het leven en een feest waar jullie gasten nog jaren over napraten. Dat is het ultieme doel van Dame Blanche. Een huwelijksfeest plannen hoeft helemaal niet overweldigend te zijn, Marlies ontzorgt jullie doorheen de organisatie en op de huwelijksdag zelf. 

Ga je met haar in zee, dan kies je voor een feest op maat dat 100% ‘jullie’ zal zijn.  Met kleine details die jullie weerspiegelen, een jawoord dat perfect bij jullie past en leveranciers waarbij jullie een goed gevoel hebben.  Marlies volgt de trends op de voet en komen met haar moodboards en vervolgens realisaties vernieuwend uit de hoek. Ze wordt helemaal warm van unieke locaties, weelderige bloemeninstallaties, leuke details en ideetjes met een hoek af.

Hoe Dame Blanche de samenwerking heeft ervaren…

“Lieve Chloe, wat ben ik blij dat we op elkaars pad zijn gekomen. Ik had me echt geen betere webdesigner kunnen wensen. Zo tevreden met het eindresultaat, www.dameblancheweddings.be én de nieuwe brochure. Nu heb ik eindelijk een website waar ik trots op kan zijn, een website die mijn werk alle eer aan doet. Ze heeft geweldige ideeën, werkt snel, is steeds bereikbaar, behulpzaam en dat alles met de glimlach. Je merkt aan alles dat ze het doet met hart en ziel. Topper!”

– Marlies – zaakvoerder