BRANDING

1 dag per week, vast op kantoor mag ik deel uitmaken van het bedrijf Timfin!

Bij Timfin geloven ze dat elk project een verhaal vertelt en hout speelt daarin een cruciale rol. Hun showroom is een plek waar verhalen worden geboren en waar ideeën tot leven komen. Hier ontmoeten ze zowel fabrikanten, architecten en parketeurs. 

Het Timfin team zijn mensen met een hart van hout. Met passie en expertise behandelen zij elk project, groot of klein, met de grootste zorg en aandacht.

Ze staan altijd klaar om u te adviseren en te ondersteunen bij het maken van de juiste keuze uit onze parket en gevelbekleding collecties, of met een voorstel op maat. Timfin houdt zich aan de nieuwste trends en gebruikt hun ervaring om steeds te vernieuwen en te innoveren!

BRANDING

Brochures / Flyers / social media templates / story templates / highlight icons / 

WEBDESIGN

Uniek & responsive design / Basis SEO / square space / x #paginas /

SOCIAL MEDIA

Social media vormgeving & beheer / advertenties

FOTO & VIDEO

Foto & videografie

Het scherpe oog van Jurgen...

Hoe Timfin de samenwerking ervaart…

“Super blij met de creaties van WNDRLND voor ons bedrijf Timfin. Zij heeft onze huisstijl een upgrade gegeven en voorziet onze social media en mailings van de juiste flair en impact. Chloé is heel betrokken en professioneel. Part of the team! Ik raad WNDRLND zeker aan voor iedereen die op zoek is naar een boost voor je marketing.”

– Lodewijk K. – zaakvoerder