BRANDING

Webdesign

We leven in een digitaal tijdperk, waarin de kwaliteit van je online aanwezigheid belangrijk is. Het hebben van een responsieve website, afgestemd op je behoeften en doelen, is van essentieel belang voor het opbouwen van je succes. Als je klaar bent om met je bedrijf nieuwe wegen in te slaan, dan is dit het juiste moment!

Websites

Ben je ambitieus en streef je ernaar om verder te groeien met jouw bedrijf? Maak dan niet de keuze voor templates, maar kies voor een unieke website die speciaal op maat gemaakt is voor jouw onderneming én die past bij je persoonlijkheid.

WAT IS INBEGREPEN:
Opmaak #aantal pagina’s / WordPress CMS systeem / Premium systeem tgv €250 / Responsive design / Uniek ontwerp / Basis SEO / oplevering met uitleg hoe je de website zelf kan onderhouden

Webshops

Een op maat gemaakte webshop stelt je in staat om jouw merk op een creatieve manier te presenteren en om jouw unieke producten op een effectieve manier aan te bieden. Bovendien kun je met een op maat gemaakte webshop gemakkelijk inspelen op de behoeften van jouw klanten en hen de beste online koopervaring bieden. Dit kan resulteren in een toename van de verkoop en loyaliteit van klanten, wat uiteindelijk zal bijdragen aan de groei van jouw webshop en bedrijf.

WAT IS INBEGREPEN:
Opmaak #aantal pagina’s / Opmaak webshop / WordPress CMS systeem / Premium systeem tgv €500 / Woocommerce / Responsive design / Uniek ontwerp / Basis SEO / oplevering met uitleg hoe je de website zelf kan onderhouden

Download hier de brochure

In onze brochure kan je nog meer info terugvinden, alsook onze prijzen raadplegen.
Laat hier je gegevens achter en ontvang de brochure onmiddelijk in je mailbox!

Enkele webdesign realisaties